Over ons.

Laadpaaltop10 is een project van evXperts. Met Laadpaaltop10.nl helpen we je eenvoudiger en snel naar de beste keuze voor een laadpaal, die door betrouwbare partijen geleverd en geïnstalleerd kan worden.

Winnaar gouden laadstekker 2018

Voor ons werk met LaadpasTop10.nl hebben wij in 2018 de gouden laadstekker gewonnen van de Vereniging Elektrisch Rijders (VER).

Winnaar Gouden Laadstekker 2018

evXperts in BNNVARA's Kassa! (2020)

In 2020 heeft het programma 'Kassa!' van BNNVARA uitgebreid stilgestaan bij de opbouw van laadtarieven waarbij we samen met BNNVARA de kijker uitleggen hoe de laadprijzen bij de laadpaal tot stand komen en hoe je daar als elektrisch rijder invloed op kan uitoefenen.

Naar aanleiding van de uitzending zijn er kamervragen gesteld door D66 wat uiteindelijk tot regelgeving heeft geleid over onder andere de zichtbaarheid van de laadtarieven.

Je hebt vast al eens over ons gelezen
Logo BNR nieuwsradio
Logo Kassa
Logo AD
Logo NRC
Maarten

Over onze oprichters

Wij zijn Maarten Hachmang en Aarjan Langereis. Twee vrienden met een IT achtergrond én met een passie voor alles wat met elektrisch vervoer te maken heeft. In 2017 is Maarten begonnen met het vergelijken van laadpassen, waar Aarjan aanhaakte om hier een professionele website voor op te zetten. Dit resulteerde in ons bedrijf evXperts waar we in 2018 mee zijn gestart.

Met evXperts willen we de transitie naar emissie-loos vervoer versnellen en gemakkelijker maken voor iedereen, waarbij de elektrisch rijder zelf altijd centraal staat. 100% onafhankelijk.

Inmiddels zijn we enkele jaren verder en werken we dagelijks aan allerlei projecten in de eMobility sector. Zo geven we workshops, presentaties en trainingen, staan we op vakbeurzen, schrijven we content voor diverse platformen en verbinden we de hele sector met talkshows over de ontwikkelingen van elektrisch vervoer. Daarnaast hebben wij ook een grote bijdrage geleverd aan het werk dat nodig was voor de Benchmark prijstransparantie 2021.

Door al dit werk zijn we inmiddels een bekende speler en partner in de eMobility sector geworden. We werken dan ook graag samen met organisaties die ook onafhankelijk een soortgelijke missie hebben. Met partijen als de Vereniging Elektrisch Rijders, Milieu Centraal, EV Database, EV kenniscentrum, EV Coöperatie, Nationaal Kennisplatform Laadinfrastructuur, etc. pakken we samen onze verantwoordelijkheden in de transitie naar schoner en duurzamer vervoer in Nederland.

Aarjan

Missie en Visie

Er zijn de komende jaren nog miljoenen laadpalen nodig. Een laadpaal aanschaffen moet daarom net zo eenvoudig worden als het kopen van een koelkast of waterkoker. Onze missie is daarom simpel; het vereenvoudigen van het vergelijken en aanschaffen van een laadpaal voor iedereen.

Nieuwsgierig?
Hier controleren wij op bij het vergelijken van laadpalen

De vier belangrijkste punten.

Veiligheid

Hoe wordt een laadpaal bij je thuis gemonteerd? Door heldere afspraken met de leveranciers zorgen we dat de veiligheid van je installatie 100% gewaarborgd wordt.

Geschiktheid

Niet elke laadpaal is geschikt voor elke situatie. Daarom bieden we een breed keuzepalet zodat de jouwe er altijd tussen zit. Je kunt bij ons filteren op allerlei eigenschappen.

Garantie

De leveranciers bij ons op de site geven naast productgarantie ook garantie op de montage. Dat vinden we belangrijk omdat er altijd wel eens iets mis kan gaan.

Vergelijk en kies een leverancier

Bij ons vergelijken we niet alleen de specificaties van de laadpaal. Een laadpaal installeren is meer dan dat, en deze extra’s moeten ook in orde zijn.