kwaliteit

3 punten waarop wij onze leveranciers controleren

Wanneer je de keuze hebt gemaakt om een laadpaal te laten installeren bij je woning wil je natuurlijk wel de meest betrouwbare laadpaalleverancier. Je kunt bij ons een keuze maken uit laadpalen van veel verschillende merken. Bij elk product tonen we direct mogelijke laadpaalleveranciers met het beste aanbod. Vervolgens kun je gemakkelijk een vrijblijvende offerte aanvragen. Ga je akkoord met de offerte? Dan neemt de laadpaalleverancier zo snel mogelijk contact op om een afspraak te maken voor de installatie.

Hoe controleren wij onze laadpaalleveranciers?

Elke leverancier van laadpalen hebben wij vooraf gecontroleerd op de belangrijkste drie punten:

  • Je nieuwe laadpaal wordt gebruiksklaar opgeleverd
  • Je hebt garantie op installatie
  • Een vast aanspreekpunt bij vragen of problemen
Monteur bij een laadpaal

In gesprek met onze leveranciers

Met elke leverancier bouwen we een goede relatie op en voeren we regelmatig gesprekken om kennis en ervaringen uit te wisselen. Elke installateur is daardoor altijd iemand waar we zelf ook voor zouden kiezen. Zo weet je dat je laadpaal installatie in goede handen is.

We luisteren naar onze klanten

Natuurlijk horen we ook graag van bezoekers die onze vergelijkingstool hebben gebruikt om echte klantervaringen te kunnen delen. Deze reviews nemen wij mee in onze gesprekken met de leverancier. We houden van heldere communicatie en blijven op die manier de kwaliteit van onze vergelijkingssite waarborgen.

Conclusie

Bij het aanschaffen van je eigen laadpaal kan het lastig zijn om de juiste keuze te maken. Door onze vergelijkingstool te gebruiken kun je erop vertrouwen dat je alleen kiest voor een laadpaalleverancier die steeds weer aan onze kwaliteitseisen moet voldoen. We hopen daarmee die keuze alvast een beetje gemakkelijker te maken.

Kom je er niet helemaal uit? Dan staan wij elke dag voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Natuurlijk kun je ook de Keuzehulp van Milieu Centraal gebruiken. Door het beantwoorden van de online wizard weet je precies wat je nodig hebt. We wensen je alvast veel rijplezier!

Opzoek naar een kwaliteitsleverancier?

Wij bieden jou een overzicht van alle beschikbare laadpalen van uitsluitend betrouwbare leveranciers.

Vind jouw laadpaal